torstai 24. helmikuuta 2011

Alku

Aloittamisessa on jotakin hyvin jännittävää. On jonkin uuden alussa eikä voi tietää, mitä on tulossa. Ei aina edes sitä, mistä on tulossa ja mihin menossa. Tämä blogi on minulle sellainen. Uusi maailma. Katsotaan, mihin se minut vie.

Aloittamisessa olen kyllä hyvä muutenkin. Loppuunsaattaminen sen sijaan tuottaa välillä haasteita. Suurella innolla aloitettu neule painuu korin pohjalle ja unohtuu sinne, sukkaparista valmistuu toinen tai lapaset jäävät kuukausiksi odottamaan päättelyä. Toisaalta uusi myssy voi valmistua illassa, kun inspiraatio iskee. Toisinaan yhden viikon aikana saan valmiiksi useita keskeneräisiä töitä. Käsityöt ovat harrastus, tässä ei ole paineita eikä stressiä. Teen sitä, mikä milloinkin kiinnostaa ja mukavalta tuntuu. Ne työt valmistuvat, joiden on tarkoituskin valmistua. Toisten ikuinen kohtalo on jäädä ufoiksi.

Tässä pieni otos nykyisistä keskeneräisyyksistä:

3 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kommentoija saa varmaan jonkin hienon palkinnon? No ei vaiskaan. Onnea uudelle blogille! Yritelmiä ei kyllä oikein kuvaa sun upeita käsitöitä, mutta vaatimattomuutta sitäkin paremmin :)

  Helena

  VastaaPoista
 2. Wau vihdoinkin tämä aukeni, sain kunnian olla ensimmäin lukija siis tuolla laatikossa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Aika opettelua tämä vielä on, mutta aika hauskaa. Ja kivaa kun on jo yksi lukijakin.

  VastaaPoista