lauantai 21. toukokuuta 2011

Tilannepäivitys

Neule- ja virkkausrintamalla on hiljaista. Nimittäin valmistumisen suhteen. Kaikenlaista on tekeillä, mutta mikään ei valmistu. Matkahan se on tärkeä eikä päämäärä ja niin pois päin. Eikö vain?

Tästä lähtökohdasta onkin sitten vallan loogista, että ilmoittauduin mukaan KYH-tempaukseen. Kesäyön hullutuksen ideana on kesäkuun alusta juhannuspäivään aloittaa 25 työtä ja saada ne valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Päätön ajatus, mutta niin kovin hykerryttävän hauska!

Seuraavat pari viikkoa täällä sitten suunnitellaan ahkerasti, selataan nettiä, lehtiä ja kirjoa sekä pengotaan lankavarastoa. Ehkä, mahdollisesti, kenties tulee hankittua jotain uuttakin tätä tempausta varten. Mikä loistava tilaisuus testata uusia lankoja!

Koska kuvia valmistuneista töistä ei ole esittää, niin laitetaan sitten yhteen Iisakin kirkkoon liittyvä kuva. Jokunen vuosi sitten aloitin isoäidinneliöistä parisängyn päiväpeittoa. Nyt on tilkkujen yhdistämisvaihe jo hyvässä menossa, mutta tässä vaiheessa vasta mallailtiin ja lajiteltiin tilkkuja, yhdessä avustajan kanssa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti