torstai 2. helmikuuta 2012

Herääminen

Hupsista. Edellisestä päivityksestä on kulunut tovi jos toinenkin. Syksy ja alkutalven pimeys näköjään väsyttivät neulojan niin, että ei jaksanut edes blogia kirjoittaa. Jokunen käsityö valmistui syksyn mittaan, mutta enimmäkseen täällä pyörii vain keskeneräisiä tekeleitä. Joten toivoa sopii, että jossain vaiheessa olisi enemmänkin esiteltävää.

Vaan jotain sentään tälläkin kertaa.  Talvella tuppaa olemaan kylmä ja päätä ei sovi palelluttaa. Taisin jo toissa vuonna ostaa Tampereen kädentaitomessuilta vyyhdillisen Punta Yarnsin Merisoftia, silloin ajatuksena oli tehdä siitä lapaset. No, kävi klassisesti ja vyyhti odotteli turhaan neulojaa lankalaatikossa. Eikä se muutenkaan oikein huudellut minkään lapasmallin perään.

Useammassakin käsityöblogissa on esitelty Rikke-myssyä ja kehuttu mallia kovasti. Ja jotenkin malli ja kirjava Merisoft-vyyhtini alkoivat lähentyä toisiaan. Etenkin, kun lämpimälle ja kunnolla korvat suojaavalle päähineelle alkoi olla akuutti tarve. Parin päivän ahkeralla tikuttamisella (ja ajoittaisella pannumyssykauhistelulla) sain aikaiseksi uuden pipon. Ja kyllä vaan, se on kaiken kehun arvoinen. Erinomaisen yksinkertainen ja toimiva malli. Lämmin. Värikäs. Kaunis. Ihana. Rikke.


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää Rikke eikä yhtään pannumyssyltä ja varmasti on lämmin, mikä tietysti kuitenkin on (lähes) pääasia.

    VastaaPoista
  2. Minäkin voisin haluta tehdä tuollaisen... tosin haluaisin omani harmaana tai mustana kun olen niin tylsä värien suhteen. :) Näyttää lämpimältä!

    VastaaPoista