tiistai 21. helmikuuta 2012

Aurinkoa talvipäiviin

Täällä on jotain valmistunutta. Tämän Leaflet-neuletakin mallin löysin selatessani Raverlyn tietokantaa ja se osui niin sanotusti hermoon välittömästi. Tykästyin malliin heti ja lisäksi se sopi erinomaisesti lankaan, jota olin juuri ystävällä ihaillut. Rowanin Creative focus worsted -lankaa halusin ehdottomasti johonkin työhön käyttää ja tässä oli sille oiva projekti. 


Ihan oikeassa elämässä lanka ei kyllä aivan yksi yhteen mallin kanssa mennyt, mutta pienellä säätämisellä se toimi kuitenkin aivan riittävän hyvin. Koska neule tehtiin ylhäältä alas -menetelmällä, oli sen kokoa helppo säätää matkan varrella. Langanmenekin laskin tosin aivan pieleen, ostin sitä nimittäin aika tavalla liikaa. Jäljelle jääneestä langasta saisi vaikka toisen samanlaisen, kaikkiaan neule painaa vain 300 g ja pikkuisen päälle. Erittäin riittoisaa lankaa siis.Neuleen juju on takakappaleella oleva pitsikuvio.


Tykkään neuleestani kovasti ja se pääsikin heti käyttöön. Erinomainen toimistovaate, lämmittää olematta kuitenkaan liian kuuma.

3 kommenttia:

  1. kyllä se on nätti...livenä en huomannut tuota hienoa kuvioita :)

    VastaaPoista
  2. Luonnossa vielä kauniimpi ja tuo selkäosa on tosi hieno!

    VastaaPoista
  3. Oikein ihana! Minä en varmaan osaisi tehdä, edes ohjeen kanssa. Tuo näyttää lisäksi siltä että istuu hyvin päällä. Erityisesti pidän napista. <3

    VastaaPoista