sunnuntai 1. joulukuuta 2013

... ja kuinkas sitten kävikään?

Keväällä päätin, että vuoden teemana on langan määrän vähentäminen ja keskeneräisten neuleiden edistäminen, ellei peräti valmistuminen. Vuosi ei toki ole vielä lopussa, mutta eihän tämä nyt ihan niin mennyt kuin piti.

Neuleita on valmistunut, jokunen virkkuutyökin siinä sivussa. Osa vanhoja töitä, osa uusia. Keskeneräisten kasat eivät varsinaisesti ole kuitenkaan vähentyneet. Bloggaaminenkin jäi jonnekin taka-alalle, ehkä tässä vähitellen alan esitellä niitä valmistuneita.

Mutta se langan ostaminen. Ja ostamisen vähentäminen. En ole vuoden saldoa vielä laskenut ja en ehkä koskaan laskekaan... Lankaa nimittäin on tuntunut tulevan ovista ja ikkunoista. Erityisen kohtalokasta oli pikkusormen antaminen saksalaiselle lankakaupalle eli Wollmeiselle. Saksasta on tullut paketti poikineen ja taisi olla serkutkin matkassa mukana. Kesälomareissu kiersi Jyväskylän kautta ja Titityytähän ei voi ohittaa. Työmatka teki mutkan Villavyyhtiin ja taas lankavarasto kasvoi. Ja marraskuussa oli Tampereen kädentaitomessut ja samalla kertaa saavutettavana monta ihanaa lankakauppaa, värjäriä ja myyjää. 

Mutta ainakin olen ostanut ihanaa ja kivaa lankaa. Sulovilen on pysynyt aisoissa enkä ole sortunut ostamaan vaikka halvalla olisi saanutkin, jos lanka ei muuten houkuttele. Jotta ei tässä muuta kuin kudin käteen ja tikuttamaan eteenpäin.

Tampereen messuostokset

2 kommenttia:

  1. Nami mitä ihanuuksia tuossa onkaan:)

    VastaaPoista
  2. Siinä ne ihanuudet on. Koitas nyt pari vielä tänä vuonna laittaa tänne siis juttua :)

    VastaaPoista