lauantai 7. joulukuuta 2013

Jämälankavillasukkajoulukalenteri

Suomen kieli on ihana. Ihan oikea on tuo otsikon sana, vaikka aika megalomaaniselta näyttääkin. Kysehän on Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterista, jota jo melkoisen moni neuloja tekee. Niin minäkin.

Yksinkertaistettuna on kyse sukasta, johon joka päivä neulotaan annetun ohjeen mukaisella värillä päivämäärän mukainen määrä kerroksia. Tähän mennessä värejä on saanut valita mm. kännykän suojakuoren, laukun, pyyheliinan ja etunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Luovuutta saa ja pitää käyttää, joten hyvin erilaisia sukkia on tulossa. Itse päätin tehdä sukkiini kärjet, kantapäät ja resorit samalla värillä, jotta jokin yhdistäisi sukat toisiinsa. Aika näyttää miten ideani toimii.

Tämä on suorastaan hillittömän hauska joulukalenteri. Aamuisin olo on kuin lapsena, heti pitää tarkistaa mikä on päivän ohje ja aloittaa värin pohtiminen. Työpäivinä kun raidan ehtii tehdä vasta illalla. Tämä viikonloppu onkin luksusta, kun on saanut neuloa raitansa heti aamulla. Tosin sitten on kovin pitkä aika odottaa seuraavaan aamuun...

Joulukuun kuudentena päivänä sukkani näyttivät tältä:


1 kommentti:

  1. Tätä on kyllä yyberhauska seurata ja hienot sukat on tulossa. Tuo yhtenäisyys-ajatus voipi toimia tosi hyvin.

    VastaaPoista